Lördags utflykt


Jag hoppas att ni alla uppmärksammar den fina bakgrunden jag har lagt till här på min blogg? Jag och mina prickar.. jag vet.
Det tog mig väldigt lång tid att hitta en med de finaste prickarna men nu tror jag att jag är nöjd!

Det är min sista hela helg här i Uppsala, tanken slog mig att jag skulle dra till reggae festivalen men när jag såg biljettpriset ändrade jag mig (ja, jag är ju verkligen tant när det kommer till biljettpriser). Istället åkte jag o syster på utflykt, mot Öregrund bar det av och självfallet stannade vi av på två loppisar och shoppade loss. Två kjolar, ett tygstycke, tre plåtburkar och ett rivjärn rikare! I Öregrund var det tydligen båtrace och vi hamnade mitt i marknads stånd och langos, inte riktigt vad vi ville ha ut av vår lördag. Det började regna så vi köpte rökt fisk, bröd och färska morötter och tog oss över med färjan till Gräsö. Med min kartläsare (utan karta) i telefon tog jag beslutet själv att köra vänster när vi landat på ön, de första kilometerna visade det sig vara en dum idé, men plötsligt, mitt i skogen uppenbarade sig Östersjön och en liten glänta! Där stannade vi, på klipporna, och åt vår fisk och njöt. Det var fantastiskt! Sen fick vi sällskap av ett franskt ungdomsläger, dom intresserade oss mycket och vi föreställde oss kärleksintrigerna och det hela blev som en tv-såpa. Det började regna igen så vi fick bege oss hem till Ängeby igen.
En toppen utflykt!

Idag ska jag äntligen få se Eclipse på bio!! (förlåt Gustav, men jag kan inte vänta längre nu)
Jag lyckades lura med mig Katta, hon tyckte inte tvåan var så bra men utan att behöva kämpa så hårt övertalade jag henne att följa med mig! Jag längtar och ska nog klä upp mig i min finaste klänning och drömma att prinsen är min!

Syster lovade att prata med Rober Pattinson om att gifta sig med mig och komma till
Gräsö och bygga ett hus åt mig. Jag har redan sett ut den perfekta platsen!



Nu ska jag börja packa i mina förbannade lådor inför min flytt, för tro mig.. det är en Hel Jävla Del att packa!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0