.

om jag bara...

veckans horosop

Jag sitter på jobbet, det ringer inget, jag är trött.. har ont i magen av allt kaffe och mina ögon svider av trötthet. Det är mörkt ute och det spelar dålig musik på radio. Ja, en liten förklaring behöver ni allt för att jag ska bli ursäktad min nu kommande analysering av veckans horoskop.

Skytten
Vecka 16 (18 - 24 april)
En tid för ljuv romantik kan nu vara på väg till dig. Det verkar så rart det som kommer till dig och du är värd all rar romantik. Så här ska kärleken vara av bästa sort. Nu kan det vara en jobbig vecka som du får, men med ditt envisa sätt så bör du nog klara den också. Du är verkligen en tillgång för en arbetsgivare. Vila mycket när du får tid. Det kan vara så att du nu ska ta det litet lugnt när det gäller din ekonomi. Det verkar så fint för dig och visst kan du nu ha chans till vinst i spel och bäst är med spel på hästar.
Lyckotal: 7, 9, 10, 19, 22, 31, 38
Bästa lyckotal: 9


Ljuv romantik säger dom.. pffss. En och annan kärleksförklaring har jag kanske fått från någon chaufför och fullgubbe på jobbet, men annat än det är det bara mina hundar som pussat på mig de senaste dagarna. Ja må va girig men "ljuv romantik" utlovar ju faktiskt något extra speciellt, eller hur?
En jobbig vecka..............................!
Och envis, jo.. men bara för att jag vet att jag blir rik på det. En tillgång? Nja det vette sjutton, jag kan inte längre räkna alla misstag och fel jag gjort på alla mina fingrar och tår. Jag inväntar skäll när chefen kommer tillbaka från semestern. Lugnt med min ekonomi, ja det va väl inget nytt.. och det hjälper inte att tjata, mitt andranamn är ju "slösa"!
Fint för mig? Jag är ju dödstrött, uttråkad, raslös, hungrig, grinig, förkyld, pank och frustrerad. Och som om jag någonsin haft tur i spel. Så jag håller på kärleken trots allt och hoppas på att de här två sista dagarna på den här veckan har lite romantik att bjuda på!

Nu ska jag återgå till telefonen och de glada kunderna!

God natt vänner!

p.s okejdå, fulla ungdomar är rätt härliga ändå "åh Annica, för att muntra upp dig lite nu när du sitter o svara i telefon när fylle-jag ringer så måste jag säga att du låter väldigt vacker.. alltså som om du är väldigt vacker.. äh du fattar va?" d.s

ja, vad skulle basisten vara utan sin keyboardist?


Hur många basister behövs det för att byta en glödlampa?
- Ingen. De låter keyboardisten göra det med vänsterhanden.

"välkommen till taxi"

Då sitter jag här igen, i växeln på Taxi.
Jag ska inte klaga, min telefonröst tjänar in sommarpengar åt mig, men nog hade det varit skönt att få ligga kvar i sängen några timmar till.
Det enda jag har att roa mig med (eftersom dom blockerat facebook) är tradera, min mail och diverse musikteori sidor (utan ljud). Jag kommer åtminstone vara nyhetsuppdaterad de dagarna jag sitter här i växeln och kanske kan jag se knappandet på tangentbordet som lite fingerövningar till mitt pianospel.

Igår kom syster hem till Ängeby, vi drack kaffe, gick igenom härliga Berlin bilder och spelade ur vår nyinköpta Yiann Tiersen notbok. Vilken lycka alltså!
Idag kommer Theo till Ängeby också, han ska bo där nu i påskhelgen eftersom hans föräldrar åker på semester. Imorgon ska vi måla påskägg och jag anar att jag kommer få agera lite påskkärring - med glädje!

Ja, det är inte helt tokigt här. Även om en stol i solen hade varit att föredra, eller framför ett piano.




Berlin och röda naglar - hit!

Rött nagellack gör mig alltid glad, vilken tråkig dag som helst så kan Mina röda naglar göra mig lycklig.

Jag har varit sjuk, lite feber, trött och slö. Idag är det bättre, men min hals är gör ont och skaver när jag hostar. Men jag önskade mig faktiskt igår innan jag gick och la mig att min kropp skulle få må ganska okej i utbyte mot halsont. Så jag fick som jag ville.

Imorgon åker skolan till Berlin, fantastiskt! Öl, second hand och fina parker för hela slanten!
Jennica kommer dit också, med sin gamla klass, systerträff i Berlin.. det är inte varje dag!

Nu ska jag glo lite mer på min packning och invänta morgondagen!

Heppåer!


RSS 2.0